“Низький уклін людям в білих халатах”

Дата: 18.06.2018 16:11
Кількість переглядів: 1560

Літературно-тематичний вечір до Дня медичних працівників “Низький уклін  людям в білих халатах” пройшов у сільській бібліотеці-філії села Городок. На свято були запрошені всі медичні працівники ФАПу села, хто працює або працював у цій галузі та ті, хто перебуває на заслуженому відпочинку. Серед присутніх завідувач ФАПом Кучерук Людмила Василівна, акушерка Ковальчук Ольга Василівна, медсестра НВК Неродик Людмила Василівна, молодші медичні сестри різних періодів: Телебей Фото без описуМарія Микитівна, Борисюк Наталія Тарасівна, Шилак Галина Іванівна, Величко Ніна Іванівна та Громик Тетяна Віталіївна.
На жаль, за станом здоров’я  не змогли завітати на свято завідувач ФАПом Бабій Лідія Павлівна (1959-1998 роки), яка має звання "заслужений працівник охорони здоров’я України", та акушерка Курач Олександра Архипівна (1972-2008 роки).
         
Ведуча заходу, завідувач бібліотекою, надала коротку інформацію про історію ФАПу, ознайомила із переліком всіх працівників за часів  його функціонування, вручила грамоту Прилісненської сільської ради завідувачу ФАПом Людмилі Кучерук за професіоналізм, сумлінну працю та з нагоди професійного свята.
         В дарунок всім присутнім линули пісенні вітання у виконанні Олени Вегери, Стаса Гуменюка (4 кл.), Діани Тимченко (8 кл.) та студентки Катерини Грудік. Декламували вітальні вірші Ольга Борисюк (10 кл.), Вікторія Борисюк (9 кл.), Софія Вакуліч (8 кл.), Володимир Буцмай (5 кл.) та жителька села Ольга Ремінська.
Проявили талановитість та свій артистизм у смішних інсценізаціях про медичних працівників «Покусаний» та «Бабуся в окуліста» Мирослава Голодюк, Софія Коснюк та Вікторія Громик (7кл.).
Веселі та цікаві гуморески Павла Глазового читали  Ольга Ремінська, Вікторія Громик та Олена Лісовецька. Постановку танцю «Танго» виконали випускники дитячого садочка Даша Ковальчук та Олександр Гаркавчук під керівництвом виховательки Марії Крисик.
На завершення медичні працівники отримали на пам’ять квіти та подарункові сувеніри.
Вагому та значну допомогу в організації та підготовці заходу надала завідувач клубом села - Олена Лісовецька.
 
Лариса Горайчук,
завідувач бібліотекою с.Городок


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь