Ось і відбулися урочисті вручення свідоцтв дев'ятих класів

Дата: 12.06.2018 15:28
Кількість переглядів: 1438

Ось і закінчився останній екзамен, а з ним і шкільне життя у рідній школі. У філіях опорного закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст. с. Прилісне» - «ЗОШ І-ІІ ст. с.Серхів», «ЗОШ І-ІІ ст. с. Галузія» та загальноосвітній школі І-ІІ ст. с. Карасин відбулися урочисті вручення свідоцтв про базову загальну середню освіту.

Випускний бал – останній вечір у колі шкільної родини. Цей день особливий, адже вже дорослих випускників потрібно відпускати в дорогу життя. У такі моменти згадуються вони першачками, які несміливо переступили шкільний поріг та з цікавістю пізнавали світ науки. Згадуються щоденні уроки та галасливі перерви, перші успіхи та болючі поразки. У пам’яті і перша вчителька, і перше кохання, і перші 12 балів у щоденнику. Такі вродливі, по-дорослому серйозні, схвильовані, але щасливі, вони не стримували ні посмішок, ні сліз. Ховають сльози вчителі та батьки, розуміючи, що плин часу не зупинити, що попереду випускників чекають нові уроки життя та нові перемоги. І якими б важкими не були випробування долі, потрібно пам’ятати - завжди бути добрими і щирими людьми.

 Добрим словом проводжали випускників класні керівники. Хлібом – сіллю на вишитому рушникові, благословляючи у світлу путь, виряджали випускників у доросле життя їхні батьки. Не забули і школярі віддати належну шану своїм вчителям, які змалку плекали їх, навчали, були капітанами на кораблі навчання в океані наук, а сьогодні відправили у самостійне плавання.

Випускники - дев’ятикласники  опорного закладу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів с.Прилісне» та філій ОЗ «ЗОШ І-ІІ ст. с.Лишнівка», НВК «ЗОШ І-ІІ ст. – ДНЗ с.Городок» вирішили не витрачати гроші на дорогі сукні та костюми, а попрощалися з рідною школою в оригінальний спосіб – разом поїхали на екскурсію в Карпати. Неймовірна краса гірської природи, пісні біля ватри у колі шкільних друзів, незабутні враження від поїздки назавжди закарбуються в пам’яті випускників.

Щасливої дороги в майбутнє, дорогі випускники!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь