Школа професійної майстерності бібліотекарів Волині

Дата: 01.06.2018 15:45
Кількість переглядів: 1135

31 травня на базі Центральної бібліотеки Прилісненської сільської ради відбулась школа професійної майстерності (тренінг) з питань реформування системи бібліотечних послуг в умовах об’єднаних територіальних громад.

         Фото без опису

На тренінг прибули директор Волинської державної обласної універсальної наукової бібліотеки (ВДОУНБ) імені О.Пчілки Л.А.Стасюк, заступник директора з наукової роботи ВДОУНБ ім.О.Пчілки Є.О.Євтушок, завідувач науково-методичного відділу ВДОУНБ ім.О.Пчілки Л.М.Назарчук, завідувач відділу комплектування ВДОУНБ ім.О.Пчілки І.В.Пархомчук, завідувач відділу обробки та організації каталогів ВДОУНБ ім.О.Пчілки О.Б.Нагайцева та керівники бібліотечних закладів із 8 громад Волинської області.

          Гостей, традиційно, хлібом-сіллю  та піснею зустрічали директор Центральної бібліотеки Т.І.Шишолик та фольклорний колектив БК «Прилісненські молодички» під керівництвом Н.І.Сахнік.

          Про Прилісненську громаду та стан бібліотечних закладів громади розповіли сільський голова І.І.Терещенко та заступник сільського голови О.І.Гнатюк.

          Тренінг проходив в дружній та теплій атмосфері. Учасники отримали багато корисної інформації про ведення документації та надання якісних публічних послуг в ЦБ Прилісненської сільської ради. Взяли участь в практичних заняттях по застосуванні Універсальної десяткової класифікації (УДК) в бібліотеках.

          Наступне заняття школи професійної майстерності з питань реформування системи бібліотечних послуг в умовах ОТГ на базі ЦБ відбудеться в жовтні цього року.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь