Найкрасивіша дівчина Волині 2017 року родом із Прилісного

Дата: 15.01.2018 14:07
Кількість переглядів: 1352

Найкрасивішу дівчину Волині, переможницю конкурсу «Міс Волинь 2017» у її рідному селі Прилісному усі знають як щиру, приємну, відверту, стриману і мудру дівчину Люду, яка переконана, що справжня краса людини починається з душі і серця.

           У Луцьку Людмила Ковальчук займається в модельному агентстві Марини Занюк «MZM Models», підкорює подіум та з’являється на сторінках глянцевих журналів. Вона вже завоювала своєю вродою та чистим серцем Польщу та Німеччину, де брала участь у показі весільних суконь, рекламі дитячих візочків.

        Після закінчення 9 класу Прилісненської ЗОШ Людмила навчалась у Волинському обласному ліцеї з посиленою військово-фізичною підготовкою. Але за волею долі замість військового вишу опинилася у Волинському коледжі технологій, бізнесу та права СНУ ім.Лесі Українки, а нині є студенткою 3 курсу юридичного факультету Національної академії внутрішніх справ.

        Батьки дівчини періодично їздять на заробітки в Польщу, тому Люда із сестрою Лілею, яка на рік молодша, вчаться бути самостійними і досягати успіху в житті, і їм це вдається.

    Людмилі завжди хотілось щось змінити у житті, наповнити його яскравими барвами, ще в дитинстві мріяла, щоб подарували справжню корону. Тепер зрозуміла, що мрії збуваються. За підтримку у всіх починаннях дівчина дякує рідним, друзям, першій вчительці Валентині Ліщук, класному керівнику Майї Черман, які завжди тримають за неї  кулачки.

        В амбітних планах Людмили Ковальчук – стати відомою і допомагати дітям-сиротам та людям поважного віку. Перші кроки в цьому напрямі уже зроблені: так, влітку доброзичлива красуня побувала в Рожищенському дитячому будинку, планує відвідати Луцький дитбудинок. Вона хоче подарувати хоч краплинку радості малятам, які позбавлені батьківської опіки та любові, щоб їхні очі світилися щастям. Тож успіхів тобі, наша красуне-приліснянко!!! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь