1 вересня, на лінійках усіх шкіл шикуються «першоклашки», аби почути перший у своєму житті дзвінок – в Україні відзначається День знань.

Дата: 01.09.2017 13:11
Кількість переглядів: 1300

Чарівниця-осінь знову господарює в нашому краю, скликає галасливу дітвору за парти. Перший дзвоник  є чудовим святом, яке неможливо порівняти ні з яким іншим. Воно незабутнє, воно чарівне. Діти чекають його з нетерпінням. В очах  одинадцятикласників та деяких дев′ятикласників просвічується сум, адже для них це останній Перший дзвоник у стінах рідної школи. А в очах першокласників – радість і хвилювання: для них сьогодні відкривається перша сторінка великої Книги Знань.

      День Першовересня видався теплим і сонячним, тож свято знань пройшло святково і радісно.

       Цьогоріч слова головної пісні держави зворушливо лилися багатоголоссям з вуст 847 схвильованих учнів, їхніх батьків та вчителів. Хвилиною мовчання пом′янули присутні загиблих на Майдані та під час війни в зоні АТО. А ще на святі було багато символіки – українських прапорів, жовто – синіх стрічок, вишиванок та українських віночків.

       Вперше поріг школи переступили 1 вересня 2017 року 72 першокласники, а для 34 одинадцятикласників цей рік став випускним.

       Не минули своєю увагою учнів і очільники громади. Заступник голови Прилісненської сільської ради Олексій Гнатюк, вітаючи присутніх зі святом знань, побажав школярам легкого навчання, гарних вражень та успіхів у навчальній діяльності, доброго шляху по шкільній дорозі та мирного неба! Педагогам та батькам подякував за виховання підростаючого покоління в дусі любові до рідного краю, до України, за теплоту сердець, за передані знання та життєву мудрість.

        НВК «Загальноосвітня школа І-ІІ ступенів – дошкільний навчальний заклад с.Городок» відвідав Бабеляс Борис Павлович, начальник відділу лісового господарства Волинського обласного управління, голова товариства лісівників Волині, який привітав усіх присутніх зі святом Першого дзвоника та нагородив учнівський колектив 8 класу НВК с.Городок (керівник Терещенко Н.М.) за зайняте перше місце в обласному конкурсі серед учнівської молоді на кращий проект дендрологічного парку, скверу, пам’ятної алеї (для територій дитячих садків, шкіл, Будинків культури чи клубів, храмових комплексів, меморіалів, громадсько значимих місць, сіл, селищ, містечок)  за проекти рокарію та квіткової мозаїки, а також грошовою премією 5000 грн.

Після шкільних лінійок учні побували на першому уроці, тема якого актуальна, як ніколи – „Україна – єдина країна ”. Попереду не проста, але цікава робота – це навчання, і кожен з учасників цього процесу має працювати на совість. Бо настали такі часи, коли це особливо важливо. Потрібно чесно віддавати  Батьківщині свої зусилля, якщо ми хочемо жити добре.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь