A A A K K K
для людей із порушенням зору
Прилісненська ТГ
Волинська область, Камінь-Каширський район

"Хочеш бути здоровим-грайся,хочеш бути розумним-грайся,хочеш бути щасливим-грайся!" - під таким гаслом пройшов семінар на базі ДНЗ "Колобок" с.Прилісне

Дата: 17.11.2017 12:16
Кількість переглядів: 1573

 

      На базі дошкільного навчального закладу (ясла-садок) «Колобок» с.Прилісне 16 листопада 2017 року відбувся семінар вихователів дошкільних навчальних закладів та вчителів початкових класів освітнього округу Прилісненської сільської ради. Тема: «Мовленнєвий розвиток дітей в ігровій діяльності». Проходив семінар під гаслом :

Хочеш бути здоровим – грайся,

Хочеш бути розумним – грайся,

Хочеш бути щасливим – грайся!

      Прилісненський ДНЗ гостинно зустрів гостей: працівників гуманітарного відділу Прилісненської сільської ради, вчителів початкових класів і вихователів груп нашої об’єднаної територіальної громади. Після екскурсії дитячим садком, яку провела завідуюча Цьопух Людмила Василівна, учасники  потрапили у світ дитинства до найменших вихованців закладу – І молодшої групи, з якими вихователь Пилипчук Галина Степанівна провела гру-заняття з використанням потішок і колисанок «Котик у гостях у дітей».

Фото без опису

      Далі учасники семінару відвідали заняття з мовленнєвого спілкування з використанням дидактичних ігор на тему «Опис іграшки», яке провела вихователь ІІ молодшої групи Петрук Олена Анатоліївна.

       Після того гості ніби побували пацієнтами лікарні, адже стали свідками сюжетно-рольової гри «Лікарня», яку провела зі своїми вихованцями вихователь середньої групи Ясюк Світлана Миколаївна.

      Свій режисерський талант показали вихователь старшої групи №2 Шишолик Ірина Іванівна та музичний керівник Матвійчук Анастасія Володимирівна, які запросили усіх на гру-драматизацію української народної казки «Пан Коцький».

       Наступною ланкою було проведення семінару-практикуму «Як досягти чіткої вимови? Допоможе фольклор!» мотодистом ДНЗ Курчик Валентиною Дем’янівною, під час якого учасники семінару показали свою ерудованість і вміння гратися.

     За круглим столом вихователі дошкільних закладів та вчителі початкових класів обмінялися досвідом та обговорили актуальні питання перспективності й наступності ДНЗ та ЗОШ.

     І наостанок процитуємо гостей : «Ми зайшли в садочок із посмішкою і виходимо з нього з посмішкою. Позитивних емоцій, які ми отримали сьогодні, нам вистачить надовго. Дякуємо!!!».

ФОТОЗВІТ:

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь