Як відсвяткували День села жителі Городка

Дата: 25.09.2017 10:53
Кількість переглядів: 1352

У неділю усіх жителів Городка стежина привела

До сільського клубу, де відзначали

Чудове свято-День села.

 

24 серпня село Городок відсвяткувало свій 681-й День народження. Городок -  село давнє, перша писемна згадка про нього датується 1336 роком.

Надзвичайно людно було в цей день біля сільського клубу. На народні гуляння зібралися чи не всі жителі – від малого до великого.

Привітали громаду та його жителів заступник голови Прилісненської сільської ради Олексій Гнатюк, начальник гуманітарного відділу Оксана Шнайдер, які побажали жителям процвітання, а кожній родині — щастя, достатку, злагоди та добробуту.

Згадали гості та жителі села односельчан, які боронили та боронять Батьківщину на Сході України. Це: Борисюк Святослав, Борисюк Олександр, Вакуліч Микола, Горайчук Микола, Ковальчук Олександр, Мельник Олександр, Остапчук Валентин, Ремінський Сергій, Тимченко Василь, Шишолик Юрій, Ярощук Михайло.

Городок – славна, щедра земля, горда своїми жителями. Батьки і діти. Діти і батьки. Нерозділиме і одвічне коло. Так, наймолодшим жителем села став синочок Максимко в родині Світлани й Ігоря Горбачів; а найстарішими жителями є 94-річна Смійчик Ольга Сафронівна та 91-річний Лайтер Яким Вакулович – надзвичайно добрі і працьовиті люди, які в свої поважні роки виконують посильну роботу, іскряться оптимізмом і надією.

Великої поваги і шани заслуговують і багатодітні родини. На території села Городок проживають матері, яким Президентом України присвоєно високе і почесне звання «Мати героїня», це: Савчук О.І., Дубровська Ю.А., Швець А.Л., Вегера О.К., Телебей М.М., Мифанік Н.Н., Борисюк Н.М., Мишковець Є.П., Савчук З.М., Балай Г.Т., Дмитрук В.І., Богайчук Н.І.

Щирі вітання лунали в цей день для подружжя Федорчуків Миколи Трохимовича та Ніни Матвіївни з нагоди славного золотого ювілею. 25 років іде єдиною дорогою подружжя Балаїв Миколи Васильовича та Світлани Іванівни, Пінчугіних Валерія Митрофановича та Світлани Юріївни, Шипеликів Андрія Васильовича та Лідії Степанівни, Кузьмичів Володимира Андрійовича та Наталії Іванівни. На свято були запрошені і діамантові ювіляри – Мишковець Іван Максимович та Ганна Яківна. Згадали й подружжя, які ось уже 10 років п′ють щастя і радість із спільної сімейної чаші. А 22 вересня народилась наймолодша сім′я – Павлусь Олександр та Наталя. Усі вони отримали квіти і подарунки.

Славиться Городок ще й гарними, хорошими, чистими господарствами. І цього року звання «Двір зразкового порядку» отримало господарство Телебей Марії Микитівни. У номінації «Найкращий квітник» перемогу отримав Неродик Олексій Денисович.

На святі були присутні іменинники, які відзначали свій День народження також 24 вересня. Це Коснюк Михайло та Якимчук Віктор.

Сільські артисти організували святковий концерт. Радували своїм співом творчий аматорський колектив «Калинонька» та молодий фольклорний колектив «Городоцькі веселушки». Не сходили усмішки з облич людей, коли вони слухали гуморески у виконанні місцевого артиста Лопушика Сергія. Багатий Городок і на молодих талантів. Так, звучали пісні у виконанні учнів Гуменюка Стаса, Вегери Оленки, Стоянович Діани, Тимченко Діани, Ковальчук  Анастасії, талановитим себе показав і дитячий танцювальний колектив.

Під час свята до уваги гостей була представлена виставка дарів осені під назвою «Осіння композиція».

Отож ,залишається побажати громаді й надалі такої згуртованості, яку вони проявили під час святкування Дня села.

ФОТОЗВІТ:

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування: Чого не вистачає для розвитку туристичного потенціалу громади?

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь